divendres, 23 de gener del 2009

ESCOLA VERDA A CONCURS!!


CONCURS PER SELECCIONAR EL CARTELL QUE SERVIRÀ D'IMATGE PER COMMEMORAR EL DESÈ ANIVERSARI DEL PROGRAMA ESCOLES VERDES
DATA L'IMIT 6 DE FEBRER


1.- Objectius : seleccionar el cartell de commemoració del desè aniversari del programa Escoles Verdes. Està previst adaptar aquest cartell a tot tipus de propaganda: banners, targetes, cartells, invitacions electròniques, pancartes, etc. Per això heu de pensar en una imatge tancada que no se supediti forçosament al format rectangular, sinó millor en un format irregular que demani la pròpia imatge.

2.- Ha de constar-hi el text:
10 anys d'escoles verdes
Curs 2008-09

3.- El tema són les intervencions que fa el centre a nivell medi ambiental.
4.- Data límit d'entrega: 6 de febrer. Feu arribar els originals abans d'aquesta data a la Imma de Batlle, a en Marçal Oliver. Nosaltres els farem arribar a Ensenyament.


5.-La imatge ha de ser a tot color. Sobre cartolina o suport consistent. Format Din-A3!


6.- Es pot presentar tots els grups classe de les escoles que tinguin el distintiu d'escola verda.

7.- Premis: Amb el cartell guanyador s'elaborarà la campanya de comunicació i difusió de l'acte de celebració dels 10 anys del programa escoles verdes.
El grup-classe guanyador se li abonarà una estada de 3 dies en un equipament d'educació ambiental o a un espai natural a concretar per al curs vinent 2009-10.
Als 9 grups classe finalistes se'ls oferirà una visita guiada d'un dia a un equipament d'educació ambiental o un espai natural a concretar.


ÀNIMS I ENDAVANT!!

SABEU QUE PODEU COMPTAR AMB MI PER QUALSEVOL DUBTE.